call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Kynsien / ruuvi värikäs kivi päällystetty teräs laatat

NAULA, SCREWAll uusi AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä. Th

Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina kynsien katto laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan ruuvi, väri katto, värikäs katto, värjätty päällystetty teräs laatat ja tukku Halvat tuotteet meiltä.


KYNSIEN / ruuvi värikäs kivi päällystetty teräs kattotiilet

Kaikki uudet AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä.Kynnet / ruuvit voidaan käyttää puun rakenne ja teräsrakenne.

Naula, tai ruuvi tai pultti, on kiinnitin, yleensä valmistettu metallista, ja ominaista kierteiset ridge, tunnettu mies säiettä (ulkoinen thread) tai vain säiettä, kiedotut sylinteri. Jotkut Ruuvikierteellä tarkoituksena on mate täydentäviä kierteellä tunnetaan sisäkierteellä (sisäinen kierre), usein pähkinä tai objektia, jolle on sisäinen kierre muodostetaan se. Muut Ruuvikierteellä tarkoituksena on vähentää kierteiset groove pehmeämpi materiaali kuin ruuvi lisätään. Tavallisimmat ruuvit ovat koossa objektien sijainti esineitä.
Kynsien / ruuvi värikäs kivi päällystetty teräs laatat

Hot Tags: Kynsien väri katto, värikkään katon yli, kattotiilet, ruuvi, värikäs kivi päällystetty teräs laatat, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, company, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd