call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Tuo kivi päällystetty teräs katto Kiinasta

Tuo kivi päällystetty teräs katto Kiinasta

Kivi päällystetty teräs Rannila ovat erinomainen vaihtoehto pitkään vaikuttava näköinen katto. Tarjoaa mukavuutta ja suorituskykyä ja suunnittelutoimistot on kivi päällystetty Steel Roofing Systems on kyse. Kivi pinnoitettu teräs tuotteet ovat ainutlaatuisia.

Tuo kivi päällystetty teräskate Kiinasta ja jakaa Qatar, Jamaika, Botswana ja Turkki

stone coated metal roof tile .pngBotswana


Kokoa: 1335 * 420mm

Kelvollinen koko: 1280 * 380mm

Teräslevyn paksuus: 0,4 mm (0,45 mm 0,5 mm)

Lähinnä väri kivi päällystetty ruostumattoman teraksen kaytto vesikatoissa

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Paketti kivi päällystetty teräs katto

package.jpg


Materiaaleista kiven päällystetty teräs katto

Materiaalit rakennuksen kivi päällystetty ruostumaton teräskate sisältää katto tuuletusaukot, vilkkuva putkisto, ridge tuuletusaukkojen ja gutter suojaa. Nämä kaikki voidaan tehdä kivi ruostumatonta terästä. Muita materiaaleja tarvitaan myös rakennuksessa, kuten rake kattaa, käynnistin nauhat, laaksot, tiiviste ja liitteet.

material of stone coated metal roof tiles .jpg

Haitat kivi päällystetty teräs katto

Joitakin haittoja kivi päällystetty teräs katto. Alkuvaiheen kustannukset ovat enemmän kuin säännöllistä asfaltti katto. Luonnonkiviä käytetään luoda väri epäjohdonmukaisuuksia. Paneelit ovat päällekkäisiä ja eivät interlock, joka voi aiheuttaa ongelmia, jos lumi, sade, tuuli läpi. Tämän tyyppinen katto käyttää altistuvat kiinnittimet, jotka voi ruostua ajoissa, koska vesi altistuminen tai ansa kosteutta sisällä. Batten tyyppi järjestelmät ovat alttiita kosteutta ja tiivistyminen, jotka voivat mädäntyä ajoissa. Kivi päällystetty vyöruusu ovat melko uusi; ei jokainen katto installer voi tietää miten asentaa ne oikein.

Tärkeintä on, että vaikka kivi päällystetty teräs katto on melko uusi, hyödyt paljon suuremmat kuin haitat. Vaikka rahoituksen ja talousarvion huomioon teräs katto, se on parempi vaihtoehto rakentajia, jotka ylimääräistä rahaa voi asentaa katto tällaista. Kivi päällystetty teräs katto uhmata aikaa ja elää paljon kauemmin kuin asfaltti vyöruusu tai halvempi vesikatetta. Jos kotona tai rakennuksen katolle asennetaan on vahva jälleenmyyntiarvo, niin tämä voi olla hyvä vaihtoehto. Se on yksi pisimpään kestävä, kestävin katto järjestelmiä markkinoille tänään.

Koska se kestää sään, elementit ja lähes olemattomat ylläpitokustannukset, kivi päällystetty teräs katto on optimaalinen valinta lähes kaikki rakennus, joka tarjoaa asukkaat aikovat jäädä kotiin pitkään. Ne aikovat myydä kotiin lähitulevaisuudessa ehkä halua investoida tämän tyyppinen katto, vain siksi, että ne eivät ole noin paluu investointejaan tai sijoitetuille katon kun talo on myyty.

stone coated metal roof tiles projects in China .jpgHot Tags: tuo kivi päällystetty teräs katto Kiinasta, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, company, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd