call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Ridge YMP: katon laatat vesikaton järjestelmän kevyt materiaali

RIDGE CAPAll uusi AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä. Että

Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina ridge YMP: katon laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan quadrate ridge, kulma ridge, puoli kierros ridge, väri kivi päällystetty metalli katto laatta, väri kivi pinnoitettu teräskatto laattojen ja tukku Halvat tuotteet meiltä.


RIDGE CAP vaalea paino katto järjestelmä materiaalia


Kaikki uudet AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä.Ridge Cap vesikaton järjestelmän materiaali on 3 tyylejä valinta:

Quadrate Ridge / kulma Ridge puoli kierros Ridge


Ridge cap on rakennusmateriaali, joka asennetaan kalteva katto ridge-linjalla. Perinteinen harjakatto kotona koostuu kalteva osapuolet, jotka kohtaavat keskellä. Näiden kahden osapuolen rajaa muodostaa katon kärkeen ja on tunnettu ridge tai harjun rivi. Ridge korkki sopii yli välinen nämä kaksi reunat pitää sade ja lumi kodin ulkopuolella. Se auttaa myös lopettaa ulkonäkö katon luomalla tiiviit yhteinen pitkin kaksi puolta.

Useimmat ridge cap aukot ovat ymmällään antaa kuumaa ilmaa paeta antamatta vettä tulee kotiin. Niissä on käänteinen "V" tai "O" muoto, joka sopii yli harjun istuen hieman katon pinnan yläpuolella. Koska vesi voi matkustaa ylämäkeen, kosteutta ei ole tunkeutuvat kodin kautta nämä aukot. Tämä hämmentynyt rakenne auttaa pitämään likaa ja lehdet ja minimoi vaikutusta tuuli puuskissa. Jotkut ridge cap tuuletusaukot voivat käyttää mesh näyttö pitää bugeja ja muita tuholaisia pääsemästä kotiin.

Meidän tehdas on tarjota loppuun Cap ridge cap vent kattopinnat reunalla.


Väri valinta Ridge YMP: katon laatat katto järjestelmä vaalea paino materiaalia

Yleensä sama katto laatta väri kokonaisuus.


* Vakioväri

(Värit näkyvät vaihtelevat näytön varsinainen tuote. Tutustu todellinen tuote-näyte ennen tilaamista.)


* Asiakkaan yksilöllinen ratkaisu

Anna tuotteen väri näytteen ennen tilaamista.


Hot Tags: Ridge cap kattotiilet, quadrate ridge, kulma ridge, puoli kierros ridge, väri kivi päällystetty metalli katto laatta, väri kivi päällystetty teräs katto laatta, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, company, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd