call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Flash kansi katto laatat puolella vilkkuu Flash katto seinäpaneelit

FLASH haalari uusi AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä. Th

Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina flash kansi katto laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan puolella vilkkuu, wall flash, levyssä, kattopaneelit, katto paneeli ja tukku Halvat tuotteet meiltä.


FLASH kansi puoli vilkkuu Flash katto seinäpaneelit

Kaikki uudet AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä.Katto asuntolaan palvelee yksi suuri tarkoitus, ja se on este vastaan sää ulkopuolella. Vaikein Sää tekijä valvonta on vettä ja katolla vilkkuu toimii vesivuodon viimeinen puolustuslinja.

Katto vilkkuessa olisi tehokasta, se on kestävä, vähän huoltoa, säänkestävä ja myös mukautumaan liikkeen. Liike on majoitettava, koska jatkuva laajeneminen ja supistuminen Katemateriaalit ja asiat eivät ole Katemateriaalit välillä. Tämä laajeneminen ja supistuminen voi tapahtua päivittäin ja/tai kausittaisia perusteella. Esimerkiksi auringonvaloa luoda erittäin sisäpinnan lämpötila päivisin aiheuttaa katon materiaalien laajentaa, mutta yöllä lämpötila laskee ja materiaalien sopimuksen. Vuodenaikojen vaihtelu voi vaikuttaa kehystys sahatavaran ja vilkkuva materiaalit on pystyttävä kestämään nämä muutokset ja edelleen tiivis.

Korostaa, että katolla vilkkuu kokemuksia ajan voi olla enemmän altis epäonnistumaan ääri tapahtuessa, kuten raskas lumi, myrsky tai kuumuudelle. Asennuksen aikana on huolehdittava säilyttää vilkkuva materiaaleja. Ammatillinen Katontekijöiden yleensä leikata ja muoto vilkkuu materiaaleja peltiä, mutta ne ovat saatavilla myös pre-formed.


Väri valinta Flash kattaa katto laatat puolella vilkkuu Flash katto seinäpaneelit

Yleensä sama katto laatta väri kokonaisuus.

* Vakioväri

(Värit näkyvät vaihtelevat näytön varsinainen tuote. Tutustu todellinen tuote-näyte ennen tilaamista.)


* Asiakkaan yksilöllinen ratkaisu

Anna tuotteen väri näytteen ennen tilaamista.


Hot Tags: Flash kannen laatat, puolella vilkkuu, wall flash, levyssä, kattopaneelit, katto paneeli, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, company, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd