call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Proomu hallituksen kattotiiliä aaltopahvin katto proomut kattopaneelit

PROOMU BOARDAll uusi AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä. BA

Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina proomu hallituksen katto laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan sandwich katto, aaltopahvin katto, katon laatat sri Lankan, lowes metalli katto ja tukku Halvat tuotteet meiltä.


PROOMU hallituksen aallotettu proomut katto kattoelementit

Kaikki uudet AURINGONVALOA tarvikkeet ovat palamattomia, estää hyönteisten ja lumen tunkeutuminen, helppo asentaa ja taattava kestävyys ja pitkäikäisyys kivi pinnoitettu teräskatto järjestelmä.


Proomu-levyt ovat koristeellisia ominaispiirteitä, jotka asennetaan parlamentille pitch katto päädyt. Levyt asennetaan varrella kattolinja peittää katon rakenteelliset yksityiskohdat ja lisäämällä koriste aksentti välttää linnut laulavat sisällä katteena. Tämän tyyppinen katto leikata käytetään monilla alueilla maailmassa ja esimerkeistä voidaan nähdä monenlaisia arkkitehtonisia tyylejä.

Näiden koristeiden kutsutaan myös lentää orret tai gable orret. Ne eivät koidu rakenteellista funktiota kotona, koti on rakennettu sekä muista koristeosista, lisätään.


Väri valinta Proomu hallituksen katto laatat aaltopahvin katto proomut kattopaneelit

Yleensä sama katto laatta väri kokonaisuus.

* Vakioväri

(Värit näkyvät vaihtelevat näytön varsinainen tuote. Tutustu todellinen tuote-näyte ennen tilaamista.)


* Asiakkaan yksilöllinen ratkaisu

Anna tuotteen väri näytteen ennen tilaamista.Hot Tags: proomu hallituksen kattotiilet, sandwich katto, aaltopahvin katto, kattotiilet sri Lankan lowes metalli katto, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, company, tukku, ostaa, halpa, edullinen hinta tuotteita
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd