call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Kivi päällystetty teräs katto, Shingle

Kivi päällystetty teräs katto, Shingle

Kivi päällystetty teräs katto shingle takuu Base lujat ja korroosion kestävyys galvalume terästä jonka korroosionkestävyys on 3 - 6 kertaa suurempi kuin galvanoitu teräs; Pintakäsittely on soraikot luonnollinen väri tai värillinen epäorgaaninen pigmentti ja vesipohjaisia akryyli hartsi lopettaa...

Kivi päällystetty teräs katto, shingle

Shingle.jpg

Takuu

Lujat ja korroosion kestävyys galvalume teräs jonka korroosionkestävyys on 3 - 6 kertaa suurempi kuin kuumasinkitty teräs; Pintakäsittely on soraikot luonnollinen väri tai värillinen epäorgaaninen pigmentti ja vesipohjaisia akryyli hartsi lopettaa. Tuotteen käyttöikä on 50 vuotta.

 STONE COATED METAL ROOF.png

stong chips metal roofing.jpg

Tuotantolinja

roof  production line.jpg

Paketti

package of stone coated metal roof tile.jpgFAQ Newsunlight Stone päällystetty metalli kattotiilet


K: teräksestä valmistetun katon tehdä kotini kuuma kesällä?

A: No ilmattu kunnolla teräs katto järjestelmä liikkuu ilman välillä vyöruusu ja taustalla deckas sekä liikkuva ilma aukot mukaisesti koholle. Lämmitetty ilma voi haihduttaa harjun läpi voitaisiin lineas viileämpää ilmaa valutetaan räystäiden tuuletusaukkojen läpi. Vähentää energialaskujen voi johtua ilmavirran alle ja yli koholle.


K: Pystytkö kävelemään teräs katto?

A: Kyllä. Joitakin hoito on käytettävä kävellessä katolla, mutta huomaa, että Katontekijöiden tallata vyöruusu asennuksen aikana.


K: Onko kivi päällystetty metalli katto kaakeli meluisa?

A: N! Kuollut lento väli kivi päällystetty metalli katto paneeli hiekka katon aluslaudoitus yhdistettynä kivi pinnoite vaimentaa melun hämärässä rankkasade.


K: Onko kivi päällystetty metalli Rannila raskas?

A: kivi päällystetty kattotiilet todella kevyt! Betonia ja savi katot voi painaa 15 lbs per neliö jalka! Itse asiassa kivi päällystetty tiili on jopa kevyempi kuin Viimeisin korkealaatuisia asfaltti katto vyöruusu.


K: Onko kivi metalli katto laatta kestävyys?

A: Kyllä, ei-metalliset katto keskimääräinen elinikä on 17 vuotta. Asfaltti vaatia katto uudelleen jokaista 10 20 vuotta, usein aikaisemmin. Mutta metalli Rannila tarjoaa vertaansa vailla kestävyys, kestävät 2-3 kertaa kauemmin.


K: kuinka kauan kestää asentaa teräs katto?

A: yleensä vain muutaman päivän. Rakennusten kattojen cape monimutkaisuus on tärkein tekijä määritettäessä tarvittava aika. Monimutkaisten kattojen vaatia enemmän aikaa kuin perus malleja.


Hot Tags: kivi päällystetty teräs katto shingle Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, yritys, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd