call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Kivi päällystetty metalli kattotiilet / väri kivi päällystetty teräs Katelevyt

Miksi uusi AURINGONVALOA kivi päällystetty metalli katto? Asentaa uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton alkukustannukset investointeja edellä RestThe voi olla enemmän kuin muut katemateriaalit.

Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina kivi päällystetty metalli katto laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan kivi tiili, monipuolinen katto, perinteisten kattotiilet ja tukku halpoja tuotteita meiltä.


Miksi uusi AURINGONVALOA kivi päällystetty metalli katto?


Investointi ylitse muiden

Alkukustannukset asentaa uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton voi olla enemmän kuin muut katemateriaalit. Kuitenkin rahaa säästää asunnonomistaja on merkittävä, sillä uusi auringonvaloa katto tulee viime katto koskaan ostaa. Uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton lisää kodin kauneus ja sen jälleenmyyntiarvo.

"Hyvä elinikäinen" Vs. "Ennemmin tai myöhemmin"

Teräs-katto keskimääräinen elinikä on noin 15 vuotta. Esimerkiksi asfaltti tai "kokoonpano" vyöruusu voi vaatia uudelleen katto joka 10 – 20 vuotta tai aikaisemmin! Verratkaapa tätä uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton joka sisältää takuun, joka on hyvä ajaksi elinaika (siirrettävissä) omistaja.

Anna koti A Kauneus Makeover

Mitä tyyli, väri tai lopettaa nykyinen katon, on todennäköisesti uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton joka vastaa ulkonäkö kotiisi. Haluatko asfaltti shingle, tiililaatat, cedar ravista tai liuskekivi ulkoasun voit valita uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton joka parantaa kauneutta kotiisi.

Vahvuus pitkällä aikavälillä

Elämä on kovaa. Luontoäiti on vaikeampaa, varsinkin teräs-Katemateriaalit, joka voi rappeutua heti, kun ne on asennettu altistumisen haitallisia UV-säteet auringon, laajeneminen ja supistuminen lämpötilan muutosten vuoksi ja rakeita, raskas lumi pack, jään ja tuulen vaikutuksesta. Uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton, kuitenkin kestää äärimmäiset sääolosuhteet ja vielä katsoa ja suojaavat kehoa kuin uusi eliniän.

Kauniisti tehokas

On enemmän kauniita värejä ja malleja uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton kuin mitä silmä. Esimerkiksi valon väri katto on suunniteltu tehokkaasti heijastavat auringon lämpöä ja vähentää tarvetta jäähtyä kotiisi kuumina kesäkuukausina. Mikä kaunis tapa pienentää sähkölaskuja.

Seisomaan, kestävyys

Jos olet kuullut sanottavan, että peltikatto ei pitäisi päällä, he ilmeisesti puhu uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton. Meidän ainutlaatuinen lukituksesta paneelin muotoilu sekä galvanoitu teräsrakenne ja todistettu asennustavoista tarjota vahva katto, joka tavanomaisissa kestävä.

Arvioidaan nauttiminen

Kun vertaa ominaisuuksia ja etuja uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton vastaan kaikki muut, näet, ei todellakaan ole mitään verrattuna. Miten määritetään, mitä sijoitussummasi on? Ensinnäkin ota yhteyttä. Kokenut ammattilainen Laske kustannukset uuden katon uusi auringonvaloa kivi päällystetty teräs katto järjestelmä valitset, katon muoto ja "pitch" tai kaltevuus ja onko haluat nykyisten katto vasemmalle tai revitty pois tyylistä riippuen. Muista, uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton tulee 50 vuoden takuu.


Hyväksyminen uuden auringonvaloa katto

Uusi auringonvaloa katto takuu

Uusia auringonvaloa katto järjestelmiä, Inc. (jäljempänä "yhtiö") täten takuu alkuperäinen kuluttaja ostaja ("omistaja"), että jokainen uusi auringonvaloa katto paneeli ("paneeli"): (1) edelleen vapaasti valmistava loikata, jotka vaikuttaisivat haitallisesti suorituskykyä paneelit; (2) olla vastustuskykyisiä isku-off tuulen nopeudet 120 mailia tunnissa; ja (3) vastustaa raesade. Tämä takuu raesade tarkoitetaan seuraavasti: (1) levinneisyys raekuurot kiviä täysin paneelin; (2), halkeamia tai jakaa paneelin teräksen alustan ympäri iskukohdasta.


Rajoittamista vastuuta määrin raati todella sisältää puutteita tai valmistus valmistukseen, mikä vaikuttaa suorituskykyyn, yrityksen on joko korjaa tai vaihda viallinen paneeli, jos yhtiön vastuu rajoittuu kokonaismenoista enintään erityisesti viallinen panel kohtuullisen jälleenhankinta-arvoon 15 alkuvuosina asennuksen jälkeen ja laskee vuosittain kuukausiin materiaalia vain jäljellä 15 vuoden aikana. Yhtiö yrittää korvata viallisia laattoja väri tai ulkoasu. Kuitenkin välillä paneelit valmistaa eri ajanjaksoina saattaa olla värieroja, ja yritys voi lopettaa tai muuttaa tietyn tuotteen profiili design. Joka tapauksessa Yhtiö pidättää oikeuden korvata viallinen paneeli paneeli samanlainen rakenne ja väri.

Siirrettävyys Tämä takuu voidaan siirtää alkuperäinen omistaja myöhemmin kiinteistönomistajan ensimmäisen 5 5 vuoden jälkeen tuotteen alkuperäisen asennuksen aikana jos kuljetus ilmianto (kiinteistö osoitteeseen, alkuperäinen omistaja, uusi omistaja) lähetetään yhtiön 30 päivän kuluessa omistusoikeuden muutoksesta. Ilmoituksen omistus on lähetettävä postitse yhtiölle huomattava osoitteessa.

Huom: Uusi auringonvaloa katto takuu osasto.Dalian City - Foshan City, Kiina

Tämä takuu on täytettävä seuraavat ehdot:


  1. Kirjallisesti vika on lähetettävä postitse yhtiön sen "osoite esitetty alla. Ilmoituksessa on oltava nimi ja osoite omistaja väitti viallinen panel tai paneelit ja kuvattava yksityiskohtaisesti vika.


2. yritys ei ole vastuussa, ja Tämä rajoitettu takuu ei koske, vahingoista paneelit tai muuta omaisuutta koska muusta syystä kuin tietyn virheetön materiaalin tai tuotannon työn määritetty rajoitettu takuu. Kuulu tämän takuun syitä: (1) aiheutuneet vikoja, liikkeen tai vajoaminen on rakenne, jossa katto on asennettuna; (2) väärin jalka liikennettä johtuvat varianssi ohjeiden; (3) vahinkoa paneelit aiheuttama hakemuksia puhdistus ratkaisuja, maali, pinnoitteiden tai muutoksia tahansa; (4) vahinkoa paneelit aiheuttama väärinkäytöstä, laiminlyönneistä tai vääränlaisesta käsittelystä aikana tai asennuksen jälkeen; tai jos et noudata valmistajan asennusohjeet (5) aiheuttamia. Erillinen takuu kattaa asennuksen paneelit voidaan toimittaa Vuorausurakoitsija.


3. Tämä takuu on ainoa takuu, yritys tekee osalta se myy uusia auringonvaloa katto-paneelit. Myyjät ja asentajat uusi auringonvaloa katto-paneelit ei saa laajentaa tai muokata millään tavalla tämän takuun ehtoja.


4. ei takuuta sovelletaan jonkin uuden auringonvaloa katto paneelin muutettu, muutettu tai muuttunut suunnittelu-tai funktio jälkeen tehdas, paitsi milloin kyseiset muutokset edellyttävät valmistajan asennusohjeet.


5. jonkin uuden auringonvaloa katto paneelin yhtiön korvaaminen ei myönnetä aikavälillä tämä takuu lain edellyttämällä tavalla.


6. Tämä takuu antaa uusi auringonvaloa katto paneelit alkuperäiselle ostajalle tiettyjä laillisia oikeuksia.

Jos tämä "takuu" säännöstä pidetään toimivaltaisen tuomioistuimen on virheellinen, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, muut määräykset on kuitenkin edelleen täysin voimassa ilman, että heikentynyt tai mitätöidä mitenkään.

Uusi auringonvaloa katto Foshan Subsidery tehdas


Q & A

Alkaen uusi AURINGONVALOA KATTOTIILET

Kysymys: Lightning viehättää peltikatto?

Vastaus: Ei lainkaan lisääntynyt todennäköisyys kotona iski salama jos on peltikatto. Itse asiassa, jos salama iskee uusi auringonvaloa kivi päällystetty teräs katto, energiaa turvallisesti haihtuu koko koko katto pinta ja poistua maahan. Lisäksi koska metalli katto ei ole palava tai helposti syttyvä, se on edes fiksu valinta katteiden salama altis ja vakavia Säästä alueilla.


Kysymys: On kivi päällystetty teräs katto meluisa katto

Vastaus: Ehdottomasti ei! Nyt kuulla tätä: uuden auringonvaloa kivi päällystetty teräskaton on usein paljon hiljaisempi kuin jopa asfaltti shingle katto. Koska meidän ainutlaatuinen asennusmenetelmä, joka luo ääni sekä kauniisti toimiva kivi maalatut pinnat jopa rankkasateet silmiinpistävää kattopaneelit ei ole kova, kuin olisi raskas puu shake katolle.


Kysymys: Onko ruostetta kivi pinnoitettu teräskatto ongelma?

Vastaus: N! Itse asiassa uusi auringonvaloa kivi päällystetty teräs kattopaneelit on valmistettu korkean laadun galvanoitu teräs, joka on päällystetty akryyli massoja. Keraaminen earth-kivi rakeet upotetaan yli tämän massoja. Lopuksi selkeä akryyli yli lasite ja peitetään leivotaan. Tämä tarjoaa kodin pitkäkestoinen, kestävä ja haalistumattomat suojaamiseksi eliniän nautintoa.


Kysymys: Mikä heikentää ongelma?

Vastaus: Taas ei! Itse asiassa uusi auringonvaloa Stone päällystetty teräs katot voi ja rakeita nousta, lumi kuormia ja tuulikuormia ilman rakenteellisia tai kosmeettisia vaurioita. Tämä on yksi syy meidän säänkestävä takuut ovat 120 mph tuuli takuu (equal F2-tornado!) ja 2,5 tuuman Hailstone takuu.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.


Hot Tags: kivi päällystetty katto laatat, kivi tiili, monipuolinen katto, perinteinen katto metalli, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, yritys, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd