call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Värjätty päällystetty katto, Shingle

Värjätty päällystetty katto, Shingle

värjätty päällystetty katto shingle pakettiin etuja NEWSUNLIGHT kivi KATON uusi tyyppi, energiansäästöä, ympäristönsuojelua ja hyvä ulkonäkö. Light: kevyt, taakka vähäinen 6kg / m², vain 1/6 perinteiset laatat, rahti, alentaa ja seinätuotteiden. Superior...

värikäs kivi päällystetty katto, shingle

Bond.jpgBond tyyppi
Yleisen koon: 1335 mm * 420mm
Peitä pinta: 1270 mm * 370mm
Paksuus: 0,4 mm 0,45 mm 0,48 mm
Laatta/m2: 2.08pcs
Paino/kpl: 2.8kgs/3.0kgs
Classic - 副本.jpgKlassinen
Yleisen koon: 1335 mm * 420mm
Peitä pinta: 1270 mm * 370mm
Paksuus: 0,4 mm 0,45 mm 0,48 mm
Laatta/m2: 2.08pcs
Paino/kpl: 2.8kgs/3.0kgs

stong chips metal roofing.jpgaccessories1.pngNew Sunlight factory4.jpg

Paketitroof tile package.jpg


NEWSUNLIGHT kivi KATON edut

uusi tyyppi, energiansäästöä, ympäristönsuojelua ja hyvä ulkonäkö.

Valo:kevyt, taakka vähäinen 6kg / m², vain 1/6 perinteiset laatat, rahti, alentaa ja seinätuotteiden.

Superior säänkestävyys: Base on Alu-sinkki teräs, useita kerros korkea polymeeri käsittely suojakalvo. Joten se on vahva jäätyä sulatus toiminto vastus ja lisää elinikää tehokkaasti. Ei katkaista, sopimus- ja curling, korkean veden koe toimia. Teräksen toimittaja--Shanghai Bao teräs ryhmä luvata meille ei katkeamisena ja vuoto sisällä 35years.


Ilmanvastus: käyttämällä tapa ehdottomasti vahvistaa asennus; Saat enemmän suojaa tuuli päällekkäisyyttä asennuksessa. Se saavuttaa 160MPH tuuli vastarintaa kohtaan.

Helppo asennus: helppo asentaa ja nopea nopeus ja tehokkuus. Yleensä yksi m2 on 2,5 kappaletta.

Laaja käyttö useita: sopeutuvainen kaikille kaltevuus katto rakennukset, erikoisen ajaksi Iso Rinne niistä. Lisäksi ei ole ongelma korkeiden rakennusten turvallisesti käyttää.

Vedenpitävä toiminnallisuuden: Yksiosainen miehittää iso alue, joten että vähemmän halki aikana päällekkäisiä asennus ja pieni mahdollisuus vuotojen varalta. Jyrkästi vahvistamisesta ja päällekkäisiä tieteellisen asennustapa taata vedenpitävä toiminto uudelleen hyvä vedenpitävä toiminta
pohjan Bao teräs itse.

Quake-proof: kevyt Kate katto taakkaa, vähentää ensimmäinen kerros siirtää jyrkästi ja terävä osa ensimmäisen kerroksen muuttaa. Paikoissa, jotka maanjäristykset aina tapahtuu kevyt Kate rakennukset ovat suosittuja koska sen korkea quake-proof funktio., kuten Japanissa, kun maanjäristys tapahtuu, yleensä ei ihmiset saavat loukkaantunut ja kuoli.


A-luokan palonkestävyys: Kyseessä on tulipalo meidän kattotiilet lopettaa tulen leviämistä. NEWSUNLIGHT STONE laatat käyttää luokan A tulenkestävät aineet tuottaa.


Melun vähentäminen: Tulivuoren luonnonkiveä käyttämällä se ei vain lisätä katto laatat hyvä ulkonäkö, mutta myös puskurin vaikutus sataa, joka voi merkittävästi vähentää melua

Lämmin pitää ja lämmöneristys: katto yhdistää counter batten ja vuoristo Battenin Ilmastointi-kerros, tehdä enemmän ilmava ja pitää lämpimänä ja lämpöeristyksen.

projects.jpg


Hot Tags: värikäs kivi päällystetty katto shingle Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, yritys, tukku, ostaa, halpa, alhainen hinta, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd