call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd
Puhelin: +86-757-63228326
Sähköposti: eva@newsunlight.net
Tuoteryhmä

Tarvikkeet kattotiilet

kivi päällystetty metalli kattotiilet ja tarvikkeet ovat suosittuja ja hot myydä Dominica, Jamaika, Kingston. Kivi päällystetty metalli katto laatta on käyttö korkean teknologian tuotanto, erinomainen korroosionestohoito omaisuutta galvanoitu teräs alustaan, vahva sään akryylihartsi liima, väri natural basaltti paloja Sora pintakerroksen kuin Uusi senior kattomateriaalina. Koska kaunis, kevyt, kestävä ympäristönsuojelu, viime vuosina on tullut kansainvälinen kattotuotteiden valtavirtaan. Yhtiömme on sitoutunut R ja K- ja tuotanto suunnittelu on hieno, kehittyneet materiaalit, erinomainen laatu kivi päällystetty metalli katto laatta tuotteiden osalta kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita antamaan kaunis, kestävä, turvallinen, ympäristöystävällinen maailmanluokan Rannila. Kivi päällystetty metalli katto kaakeli sovellettavien katto hanke kaikenlaisia tyyliin ja rakenne puun rakenne, teräsrakenne, betonirakenteiden) kaltevuus rakennuksen katon sovelletaan myös sekä rakennus tasainen muutos kaltevuus, vanha katto remontti ja rakennus paikallisen sisustus ja muut tekniikan.
  • Kiven päällystetty metallikattolevy Tarvikkeet
   Ota nyt

   Kiven päällystetty metallikattolevy Tarvikkeet

   Kattoon päällystetty metallikattotiili, joka soveltuu kattorakenteisiin kaikenlaisten puurakenteiden tyyliin ja rakenteeseen, teräsrakenteeseen, betonirakenteeseen) rakennuksen katon kaltevuus, koskevat myös sekä tasaisen muutoksen kaltevuuden, paikallisen sisustuksen...Enemmän
Dalian uusi auringonvaloa Building Material Co, Ltd on yksi johtavista Kiina tarvikkeet katto laatat valmistajat ja toimittajat, ja olemme myös ammatillisen yrityksen ja tehdas, Tervetuloa ostaa edulliseen hintaan varusteet kattotiilet ja tukku halpoja tuotteita meille.
Ota meihin yhteyttä
Address:ADD: NO 9, Hengfeng Road, Shishan kaupunki, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong, Kiina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Uusi Sunlight Building Material Co., Ltd